Sushi met garnalen en omelet

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Niets zo lekker als tomaat-garnaal, maar met verse gepelde Noordzeegarnalen kan je ook heel wat andere kanten op. Deze sushi met garnalen levert het bewijs.  

Ingrediënten

Recept

Halveer de lente-uitjes in de lengte.

Kluts de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Bak hier 2 dunne omeletten van. Snijd de omeletten daarna in reepjes die even lang zijn als de norivellen.

Doe wat boter in een pot. Voeg de look toe. Voeg daarna de spinazie toe en roer totdat de spinazie geslonken is. Kruid met peper en zout. Laat even afkoelen en knijp daarna al het vocht uit de spinazie.

Leg een norivel op een sushimatje. Beleg met reepjes omelet, spinazie, lente-ui en garnalen. Rol stevig op en snijd met een vochtig mes in stukjes van 3 cm. Doe hetzelfde met de overige norivellen. Lekker met wat pure sojasaus.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.