Stoofpotje van witloof, kool en pastinaak

Ingrediënten

Recept

Snijd alle groenten in reepjes en de lente-ui in schijfjes.

Stoof de lente-ui en knoflook in een pan samen met de tijm, rozemarijn en marjolein.

Voeg er dan de wortelen en de pastinaak aan toe.

Laat even stoven en doe er dan de groene kool en het witloof bij.

Kruid met peper en zout.

Voeg de bouillon toe en laat even sudderen tot de groenten beetgaar zijn.

Besprenkel met het citroensap en serveer als bijgerecht.

 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.