Steenbolk met witloof in de oven

4
  • 4 grote filets van steenbolk
  • 6 stronkjes witloof
  • 10 cl room met laag vetgehalte
  • 2 klontjes bereidingsvet
  • 1 eetlepel paneermeel
  • peper en zout
  • bieslook, fijngehakt
  • aardappelpuree

Maak het witloof schoon en snijd in stukjes.

Laat een klontje boter uitsmelten in een pannetje. Voeg het witloof toe en zout. Laat gedurende een kwartier zachtjes stoven.

Boter een ovenschotel in. Verdeel het witloof over de bodem.

Peper en zout de visfilets en leg ze op het witloof.

Schuif de vis in de voorverwarmde oven van 210°C en laat 10 minuten garen.

Haal de vis uit de oven.

Overgiet met de room en bestrooi met wat paneermeel.

Zet opnieuw in de oven, gedurende 5 tot 10 minuten.

Bestrooi de ovenschotel met fijngehakte bieslook.

Serveer met aardappelpuree.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.