Stamppotje met spek, spinazie en broccoli

4
  • 2 uien, in ringen gesneden
  • boter
  • 200 g gezouten ontbijtspek
  • 750 g diepvriespuree
  • 2 kopjes diepvriesspinazie
  • 1 kopje diepvrieserwten
  • 2 kopjes diepvriesbroccoli

Fruit de uien langzaam in de boter, tot ze gekarameliseerd zijn. Snijd het spek in stukjes en bak het krokant.

Bereid de diepvriespuree zoals aangegeven op de verpakking.
Blancheer alle diepvriesgroenten of warm ze op in de microgolfoven.
Laat goed uitlekken en meng met de puree.

Breng op smaak met peper en zout. Werk af met de uiringen en het spek.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.