Spiesjes van varkensworst, courgette en wortel met ketchup

Spiesjes van varkensworst, courgette en wortel met ketchup

Spiesjes van varkensworst, courgette en wortel met ketchup

Hoofdgerecht

60 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de spiesjes:

    Voor de ketchup:

15 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de ketchup:

    Giet voor de ketchupsaus de suiker met het water in een diepe pan. Breng aan de kook. Als alle suiker is opgelost, voeg je de grofgesneden uien  en tomaten, tomatenpuree, kruidnagel, steranijs, korianderzaadjes en cayennepeper toe.
    Laat 15 minuten koken.

    Voeg dan de sherry-azijn toe. Giet het mengsel door een puntzeef. Druk het mengsel er goed door met de bolle kant van een lepel.
    De saus moet stroperig zijn maar niet te dik. Bind eventueel nog met het maïszetmeel en laat volledig afkoelen.