Spieringkotelet met een sausje van graanmosterd en lentegroenten

4

Schil de asperges en kook ze beetgaar. Spoel onder koud water en snijd in stukken.
Blancheer de groene boontjes.
Snijd de komkommer in staafjes en verwijder de pitjes. Bak de komkommerstaafjes in boter. Voeg de asperges en de boontjes toe en laat even garen. Breng op smaak met peper, zout en dragon.

Bak de spieringkoteletten, haal het vlees uit de pan en giet er de witte wijn in.
Roer de aanbaksels los en voeg de mosterd toe. Giet jenever en room bij de saus en laat indikken.

Verdeel het vlees en de groenten over 4 borden en overgiet met de saus. Serveer met aardappelen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.