Slaatje met gedroogde ham, appel en dadel

  • 2 appels
  • 100 g gedroogde ham
  • handvol dadels

Salade

Vinaigrette

  • 1,5 el witte wijnazijn
  • 1 el mosterd
  • 1 el walnootolie
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout

Extra

  • handvol gehakte hazelnoten (of walnoten)
  • parmezaan.

Snij de gedroogde ham in reepjes.
Maak een vinaigrette van witte wijnazijn, mosterd, walnootolie en fijn gesneden knoflook. Kruid met peper en zout.

Snij de dadels in stukjes.
Spoel alle sla grondig, zwier droog en meng.

Dresseer de sla op een bord en werk af met de vinaigrette, parmaham, dadelsnippers en noten en parmezaan.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.