Er staan twee bordjes klaar om te serveren. Eerst wat erwtencrème opengesmeerd op een klein bordje met hierop het spiesje. Elk spiesje heeft 3 sint-jakobsnoten, het gerechtje is afgewerkt met een crumble van gerookte ham en lente-uitjes.

Spiesje van sint-jakobsnoten met erwtencrème en crumble

(9 beoordelingen)

Scoren met weinig moeite? Deze spiesjes met perfect gebakken sint-jakobsnoten, romige erwtencrème en krokante hamcrumble zien eruit alsof ze recht uit een bistro komen. De munt en rucola zorgen voor een frisse toets, ideaal als stijlvol voorgerecht of feestelijk hapje. Instant klasse op je bord!

Aperitiefhapje

25 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor e crème

    En verder

11 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Blancheer de erwtjes in ongeveer 3 minuten gaar. Giet ze vervolgens af en spoel onder koud water. Bewaar 1 eetlepel en doe de rest van de erwtjes in een blender. Voeg de boter, munt en room toe. Mix tot een gladde crème. Proef en kruid met peper en zout.