Sint-jakobsnoot, courgettini en hazelnoot

4
30

Snipper de sjalot fijn. Hak de hazelnoten grof. Snijd de courgette in spaghetti met een mandoline of spiraalsnijder.

Meng de balsamicocrème met de zure room en kruid met peper en zout.

Kleur de sjalot in boter. Voeg driekwart van de gehakte hazelnoten toe en de courgette-spaghetti. Roerbak kort tot de courgette beetgaar is. 

Bak in een andere pan de sint-jakobsnoten kort langs beide kanten in boter. Kruid met peper en zout.

Schik de courgettini op een bord. Verdeel de sintjakobsnoten erover. Werk af met de zure room en de rest van de gehakte nootjes

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.