Bereiding
Verhit een grillpan met de vetstof. Schroei de filet pur rondomrond dicht. Haal van de grill en laat onder aluminiumfolie afkoelen in de koelkast.
Maak de dressing.
Hak de chilipeper en peterselie fijn. Meng het sap van de limoen en sinaasappel met de wasabi, sesamolie en olijfolie. Voeg de gehakte chilipeper en peterselie toe en meng goed. Kruid bij met peper en zout.
Haal de gedopte tuinbonen uit hun vliesje. Spoel en droog de veldsla.
Verhit de 1 el zonnebloemolie in een wokpan en bak de tuinbonen heel kort aan.
Verwijder de worteltjes en de puntjes van de lente-ui. Je houd ongeveer een lente-ui over van 12 à 14 cm over. Halveer ze in de lengte als het vrij grote zijn. Bak ze kort in de grillpan met 1 el zonnebloemolie, kruid met peper en zout.
Snijd het vlees in zo dun mogelijke plakjes.
Verdeel de salade met lente-ui en tuinbonen met de plakjes filet pur op grote serveerschotel, strooi er de sesamzaadjes over en zet er de dressing bij in een kommetje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.