Pompoenpuree met knoflook en munt

4
  • 500 g pompoen (1 Hokkaido)
  • 2 teentjes knoflook (gehakt)
  • 3 el olijfolie
  • 1/2 bosje muntblaadjes (gehakt)
  • peper en zout

Schil de pompoen en snijd in stukken. Kook de stukken pompoen in een beetje water gaar.
Giet af en prak de stukjes fijn met een stamper.

Fruit de knoflook in olijfolie.
Schep de knoflook met de olijfolie door de pompoenpuree.
Kruid de puree met de gehakte munt en peper en zout.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.