Pompoenpuree met knoflook en munt
Ingrediënten
- 500 g pompoen (1 Hokkaido)
- 2 teentjes knoflook (gehakt)
- 3 el olijfolie
- 1/2 bosje muntblaadjes (gehakt)
- peper en zout
Recept
Schil de pompoen en snijd in stukken. Kook de stukken pompoen in een beetje water gaar.
Giet af en prak de stukjes fijn met een stamper.
Fruit de knoflook in olijfolie.
Schep de knoflook met de olijfolie door de pompoenpuree.
Kruid de puree met de gehakte munt en peper en zout.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.