Start to cook

Poke bowl met zeebaars en ponzudressing

4
30

ponzudressing:

  • 6 el sojasaus
  • 4 el sinaasappelsap
  • 2 el citroensap
  • 1 el rijstazijn
  • peper en zout
  • 1 chilipeper, fijngesnipperd, zonder de zaadjes

Meng alle ingrediënten voor de dressing.
Snijd de zeebaars in fijne reepjes. Marineer een half uurtje in 2/3 van de ponzudressing, hou de rest apart voor bij het serveren.

Kook ondertussen de rijst gaar. Snijd de groenten in plakjes.

Verdeel de rijst over de kommetjes, werk af met een flinke lepel van de gemarineerde vis en de verschillende groenten. Serveer er de extra ponzudressing bij.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.