Pink Fizz

2
15

Gin & tonic is dé publiekslieveling onder de cocktails. Maar het kan nog beter. Voeg heerlijk zomers fruit toe en geniet van jouw nieuwe favoriete cocktail.

  • 50 g frambozen
  • 100 g rode besjes
  • 2 el suiker
  • sap van ½ sinaasappel
  • bosje citroentijm + extra om af te werken
  • 100 ml gin
  • 220 ml tonic
  • ijsblokjes

Breng de frambozen met de rode besjes, de suiker, citroentijm, het sinaasappelsap en een scheutje water aan de kook. Laat 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen.
Haal alles door een zeef, vang het sap op en duw er met de bolle kant van een lepel het resterende sap uit. Laat volledig afkoelen.

Vul 2 glazen met ijs, giet er het bessensap in, vervolgens de gin en tot slot de tonic.
Werk af met een takje citroentijm.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.