Piccolo met ham, kaas en gepickelde komkommer

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 4 piccolo's, vers van de bakker
  • 4 sneetjes Meesterlyck ham
  • 4 sneetjes jonge kaas
  • 1/2 komkommer
  • 4 el appelazijn
  • 1 el honing

Recept

Boen de komkommer goed schoon. Snijd hem in lange slierten met een dunschiller of mandoline.

Meng de honing onder de appelazijn en laat de komkommer hierin minstens 30 minuten marineren. Laat daarna goed uitlekken.

Beleg de verse piccolo's met de ham en kaas. Werk af met de gepickelde komkommer.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.