Piccolo met ham, kaas en gepickelde komkommer
Ingrediënten
- 4 piccolo's, vers van de bakker
- 4 sneetjes Meesterlyck ham
- 4 sneetjes jonge kaas
- 1/2 komkommer
- 4 el appelazijn
- 1 el honing
Recept
Boen de komkommer goed schoon. Snijd hem in lange slierten met een dunschiller of mandoline.
Meng de honing onder de appelazijn en laat de komkommer hierin minstens 30 minuten marineren. Laat daarna goed uitlekken.
Beleg de verse piccolo's met de ham en kaas. Werk af met de gepickelde komkommer.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.