Papillot van pladijs, lente-ui en kerstomaten

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Ingrediënten

Recept

Halveer de kerstomaten, verwijder de bovenste topjes en de worteltjes van de lente-ui. Snij de lente-ui in fijne ringen.

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de vellen bakpapier open. Leg wat kerstomaatjes in het midden van het vel, leg er de opgerolde visfilets bij. Leg er de lente-ui bij en kruid met peper, zout en tijm. Strooi er nog wat gehakte peterselie en verkruimelde feta over. Giet er een scheutje vermouth in en vouw de papillot dicht.

Zet de papillot 12 à 15 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met stokbrood of een aardappel in de schil.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.