
Papillot van pladijs, lente-ui en gekleurde kerstomaten
Ingrediënten
- 4 pladijzen, in filet
- 8 lente-uitjes
- 250 g gekleurde kerstomaatjes
- 2 el gehakte peterselie
- 100 g feta
- 1 kl gedroogde tijm
- 4 vellen bakpapier
- olijfolie
- peper en zout
- 4 el droge vermouth of Noily prat
Recept
Halveer de kerstomaten, verwijder de bovenste topjes en de worteltjes van de lente-ui. Snij de lente-ui in fijne ringen.
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de vellen bakpapier open. Leg wat kerstomaatjes in het midden van het vel, leg er de opgerolde visfilets bij. Leg er de lente-ui bij en kruid met peper, zout en tijm. Strooi er nog wat gehakte peterselie en verkruimelde feta over. Giet er een scheutje vermouth in en vouw de papillot dicht.
Zet de papillot 12 à 15 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met stokbrood of een aardappel in de schil.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.