Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Panini maken is helemaal niet moeilijk: met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijk panini met kaas, tomaten en zalm.

Ingrediënten

Als je een grillpan gebruikt, leg dan een zwaar bord op de panini om ze plat te drukken.

Recept

Snijd de broden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill (opengeklapt).

Beleg de onderkanten met gerookte zalm. Bedek met plakjes tomaten.

Leg er de dubbelgevouwen sneetjes Passendale op (1,5 snede per panini). Bestrooi met gehakte bieslook en leg er de bovenkanten op.

Smeer de broden lichtjes in met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan of paninigrill. Serveer warm.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.