Pancakes met blauwe bessen, frambozen & honing

25

Voor 16 pancakes:

Pancakes:

  • 225 g witte bloem
  • 4 el bakpoeder
  • ½ kl zout
  • 1 kl kristalsuiker
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 25 g gesmolten boter
  • 300 ml melk
  • extra boter, om te bakken

Afwerking:

Voor het beslag:

Meng de bloem met het bakpoeder, suiker en zout in een kom of met de keukenrobot.
Voeg eerst de gesmolten boter en de losgeklopte eieren toe. Voeg er vervolgens de melk bij en klop tot een luchtig beslag.

Bak de pancakes met een doorsnede van ongeveer 8 à 10 cm in een pan met wat boter. Eens de luchtbelletjes opengaan en het deeg droger wordt, kan je de andere kant nog een half minuutje verder bakken.

Bak zo alle pancakes, serveer met de blauwe bessen, enkele frambozen en honing.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.