Opgevulde aardappel met Brugge Broodje Apero

4

De aardappelen goed wassen, halveren en uithollen.
De holle aardappelen gedurende 10 minuten in kokend water leggen en daarna laten uitlekken.
De Brugge Broodje Apero kaas in kleine blokjes snijden.
De uitholling gaarkoken en afgieten. De kaasblokjes, de mosterd en de eierdooiers toevoegen en fijn mixen.
Eventueel nog peper en zout toevoegen.

De holle aardappelen vullen met dit mengsel, op een beboterde ovenplaat leggen en in een voorverwarmde oven van 200°C plaatsen.
Mooi bruin laten bakken.

Deze aardappelen serveren bij groentjes, vis, vlees of kip.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.