Noordzeetong met garnaaltjes saus en bladerdeegkrokantje

Noordzeetong met garnaaltjes saus en bladerdeegkrokantje

Noordzeetong met garnaaltjes saus en bladerdeegkrokantje

Hoofdgerecht

45 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    *garnalenfond

23 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Garnalenfond:

    Pel de garnalen en houd de schalen en koppen bij voor de fond. Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. Snipper de peterselie fijn. Bewaar de gepelde garnalen, tomaatblokjes en fijngesnipperde peterselie in de koelkast.

    Stoof de grof gesneden sjalot en de blokjes selder aan in de boter. Voeg de garnaalschalen en -koppen toe, stoof even mee en blus met de witte wijn. Vul aan met water tot alles net onderstaat. Laat 30 minuten trekken op een zacht vuur. Zeef de fond.

    Hoofdrecept