No bake-cheesecake met witte chocolade en frambozen

No bake-cheesecake met witte chocolade en frambozen

Houd je van cheesecake maar heb je weinig tijd? Het beslag van deze makkelijke kaastaart is klaar in slechts vijftien minuten. Daarna kan je hem zorgeloos in de koelkast laten opstijven tot een heerlijk romige no bake-cheesecake. 

Dessert

135 min

Personen 4

Ingrediënten

8 ingrediënten geselecteerd

Bereiding

Mix de zandkoekjes fijn in een blender. Roer de gesmolten boter door 250 g verkruimelde koekjes.

Bekleed de bodem van 4 kleine springvormpjes met bakpapier. Verdeel er het koekjesmengsel over, druk aan met de bolle kant van een lepel en zet koel.

Smelt de witte chocolade au-bain marie. Klop de room en verse kaas samen op. Voeg de vanillesuiker toe en schep goed om. Spatel de gesmolten chocolade door het kaasmengsel.

Vul de vormpjes met het kaasmengsel en zet ze minstens 2 uur in de koelkast. Werk ze net voor het serveren af met de resterende koekjeskruimels, de frambozen en wat poedersuiker.