Krokante aardappeltjes met kabeljauw

4

Deze krokante aardappeltjes met kabeljauw vormen de basis van een heerlijk gerecht. Serveer met venkel of jouw favoriete groente.

Verwarm de oven voor op 200°C. 

Doe de aardappelen in een ovenschaal of leg ze op bakpapier. Besprenkel met een beetje olijfolie en kruid met peper en zout.  Bak ze gedurende 20 minuten. Schud de schaal, besprenkel opnieuw en bak nog eens 10 minuten.

Spoel de kabeljauwfilets onder stromend water en dep ze droog.

Haal de aardappelschotel uit de oven, leg de aardappelen tegen de zijkant en de kabeljauw in het midden. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en garneer de aardappelen rond de filets. Bestrooi met de citroenzeste. 

Bak gedurende 10 minuten en werk af met ruw versnipperde bieslook.

Je kan samen met de aardappelen ook grove stukken venkel in de oven garen. Ook andere groenten zoals courgette kunnen in de oven en smaken lekker met de kabeljauw.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.