Knolselderpuree

Bijgerecht
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

In een ovenschotel, geroosterd of in een lekkere puree...knolselder is heel veelzijdig. Met deze knolselderpuree geef je jezelf een groenteboost.

Ingrediënten

Recept

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.

Schil de knolselder en snijd in blokjes van 2 cm. 

Smelt weinig boter in een ruime kookpot en stoof de knolselder 10 minuten. Voeg een scheutje water toe en laat inkoken.

Giet de aardappelen af en voeg ze bij de knolselder, plet ze met een pureestamper. Of maal alles fijn door een roerzeef. 

Roer een klontje boter, de room en het eigeel onder de aardappelen. Breng de puree op smaak met peper en selderijzout.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.