Kaastaartjes
Ingrediënten
- 1 knolselder
- 8 zanddeegtaartjes
- 1 Hervekaasje (100 g)
- 1 dl room
- 40 g boter, peper
Recept
Snijd de knolselderij in stukjes en stoof die lichtjes in boter. Pureer vervolgens met de mixer tot een romig geheel en kruid met peper. Gebruik hierbij zeker geen zout.
Plet het Hervekaasje met een vork en bewerk dit, samen met de selderij en een scheutje room, tot een gladde massa.
Vul hiermee de taartvormpjes en bak ze gedurende 15 minuten (tot er een mooi korstje gevormd is) in een voorverwarmde oven van 200°C.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.