Kaastaartjes

Number of persons
Aantal personen

8

Ingrediënten

Recept

Snijd de knolselderij in stukjes en stoof die lichtjes in boter. Pureer vervolgens met de mixer tot een romig geheel en kruid met peper. Gebruik hierbij zeker geen zout.

Plet het Hervekaasje met een vork en bewerk dit, samen met de selderij en een scheutje room, tot een gladde massa.

Vul hiermee de taartvormpjes en bak ze gedurende 15 minuten (tot er een mooi korstje gevormd is) in een voorverwarmde oven van 200°C.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.