Een tulband cake met groenten als bijgerecht bij je middagmaal, dat is pas een feestmaaltijd! Wij maakten eentje met pompoen, rode biet, Belgische kaas en kastanjes. Hij staat op een witte houten tafel op een wit groot bord, de cake is afgewerkt met een garnering van zure room.

Hartige tulband

met pompoen, rode biet, Flandrien kaas en kastanjes

Deze hartige cake is in fijne plakjes als sharing gerecht of bij een kaasplank, zelfs bij je aperitief scoort hij een plaatsje.

Bijgerecht

165 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de garnering

21 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Recept om ev. zelf kastanjes te poffen:

    Spoel de kastanjes. Snijd een kruisje in de onderkant van de kastanjes.

    Leg ze op een bakplaat en zet in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 25-30 minuten.

    Laat heel even afkoelen en verwijder onmiddellijk de schil. Bewaar in een afgesloten doos.

    Maak de hartige cake