Groentewok

4
  • 2 gewassen courgetten
  • ½ spitskool
  • 1 teentje look fijngehakt
  • arachide-olie om in te bakken
  • 2 el sojasaus
  • 4 el oestersaus
  • 1 el chilisaus
  • zwarte peper en zout
  • 1 el grofgehakte koriander
  • 1 el grofgehakte platte peterselie
  • 1 el fijngesneden bieslook

Snijd de courgetten en spitskool in lange spaghettisliertjes.
Verwarm een wok met wat olie.
Bak de look 20 sec. en voeg de groenten toe.
Kruid met peper en weinig zout.

Roerbak de groenten 2-3 min.
Giet de drie sausen er bij en roerbak nog 30 sec.
Neem de wok van het vuur en voeg de verse kruiden toe.
Serveer onmiddellijk.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.