Groenten pancakes met wortel en courgette

Ilse D'hooge
4
30
Serveer met een toefje zure room.

Rasp de courgette, laat het meeste vocht goed uitlekken en leg in een vergiet. Probeer zoveel mogelijk vocht van de courgette er uit te knijpen/duwen.
Snijd de lente-ui in fijne ringen. Pers de knoflook boven de kom met geraspte groenten.

Maak het beslag, klop de eieren luchtig en voeg afwisselend melk en bloem toe. Voeg tenslotte het bakpoeder en het peper & zout toe.
Meng het deeg samen met de courgette, wortel, lente-uitjes en de look.

Bak er kleine pancakes van, wacht tot het deeg gestold is alvorens te draaien.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.