Groenten pancakes met wortel en courgette

Partner

Ilse D'hooge

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Serveer met een toefje zure room.

Recept

Rasp de courgette, laat het meeste vocht goed uitlekken en leg in een vergiet. Probeer zoveel mogelijk vocht van de courgette er uit te knijpen/duwen.

Snijd de lente-ui in fijne ringen. Pers de knoflook boven de kom met geraspte groenten.

Maak het beslag, klop de eieren luchtig en voeg afwisselend melk en bloem toe. Voeg tenslotte het bakpoeder en het peper & zout toe.
Meng het deeg samen met de courgette, wortel, lente-uitjes en de look.

Bak er kleine pancakes van, wacht tot het deeg gestold is alvorens te draaien.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.