![Gratin van aardappelen, courgette, tomaat en kruidenkaas Een heerlijke gratin met groenten en kaas klaargemaakt in een ovenbestendige pan staat in het midden van de tafel. Er is al een portie uitgeschept op een bordje. Op tafel ligt een wit tafelkleed met enkele geborduurde blauwe bloemen.](/sites/default/files/styles/960w_ratio_2_1/public/images/Gratin%20van%20aardappelen%2C%20courgette%2C%20tomaat%20en%20kruidenkaas%20%282%29.jpg?itok=IOWfYCq3)
![Gratin van aardappelen, courgette, tomaat en kruidenkaas Een heerlijke gratin met groenten en kaas klaargemaakt in een ovenbestendige pan staat in het midden van de tafel. Er is al een portie uitgeschept op een bordje. Op tafel ligt een wit tafelkleed met enkele geborduurde blauwe bloemen.](/sites/default/files/styles/750w_ratio_6_5/public/images/Gratin%20van%20aardappelen%2C%20courgette%2C%20tomaat%20en%20kruidenkaas%20%282%29.jpg?itok=RuBe-VNC)
Bereiding
Spoel de groenten en snijd in dunne schijfjes met behulp van een mandoline.
Schil en spoel de aardappelen. Snijd de aardappelen ook in dunne schijfjes met de mandoline.
Schik de groenten om en om dakpansgewijs in een ronde ovenschaal.
Warm de oven voor op 200 ° C.
Meng de room met kruidenkaas in een kommetje en rasp er de knoflook onder.
Overgiet de groenten met het mengsel en kruid met peper en zout.
Plaats de ovenschaal 35 tot 40 minuten in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.