Bereiding
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Spoel ze en blancheer.
Schil de wortelen en snijd in grove stukken. Blancheer zowel de wortelen als de erwten.
Kleur het vlees in de helft van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Gaar het vlees 10 à 15 min in de oven op 180°C.
Hak de sjalot fijn en stoof in de boter. Voeg vervolgens de erwten en wortelen toe. Kruid met een snuifje gember en zout.
Wok de aardappelen in de resterende olijfolie en kruid met chili.
Haal het vlees uit de pan. Blus met de vleesbouillon. Laat even doorkoken en zeef door. Voeg de tijmblaadjes toe en Controleer de kruiding. Snijd het vlees in plakken.
Schik op borden en lepel er jus over. Serveer de aardappelen en groenten erlangs.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.