Gevulde puntpaprika

Bijgerecht
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 20

Zoek je een makkelijk gerecht dat bovendien ook nog eens snel klaar is? Dan moet je deze vegetarische gevulde paprika zeker klaarmaken. 

Ingrediënten

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C

Snijd de puntpaprika’s overlangs in twee en verwijder de zaadlijsten en zaadjes.

Maak de rest van de groenten schoon en snijd in blokjes. Pel de rode ui en de knoflook en snijd fijn.

Doe 2 el olijfolie in een pan en voeg de fijngesnipperde knoflook, rode ui en de groentenblokjes toe. Laat even stoven en kruid met peper, zout en de Provençaalse kruiden.

Leg de gehalveerde puntpaprika’s op een bakplaat met bakpapier en vul ze met het groentemengsel. Bedruppel met olijfolie en plaats zo’n 20 minuten in de oven.

Afwerking:

Hak de walnoten en de bladpeterselie fijn.

Schik de rucola op een schaal en leg er de gevulde puntpaprika’s bij. Werk af met de gehakte noten en bladpeterselie.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.