Bereiding
Leg de ruggen open en vul met de abrikozen, pruimen en peren. Kruid met peper en zout. Rol dicht en bind op met keukentouw.
Leg in een ovenschaal, giet er een bodempje water bij en bak ca. 20 min. in een voorverwarmde oven op 180°C. Draai regelmatig zodat de ruggen mooi kleuren.
Neem uit, laat afkoelen en bewaar eventueel - in folie verpakt - tot de volgende dag in de koelkast.
Doe alle ingrediënten voor de vinaigrette in een klein bokaaltje met dop en schud goed.
Je kan de vinaigrette bewaren in de koelkast, gewoon voor gebruik even flink schudden.
Meng voor de salade witloof en waterkers, besprenkel met wat vinaigrette en bestrooi met fijngehakte walnoten.
Snijd vlak voor serveren de konijnenruggen in plakjes en kleur deze even aan in wat boter.
Verdeel over de borden, leg er de salade naast en nog wat extra vinaigrette apart.
Lekker met fijne frietjes, gebakken aardappeltjes of brood.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.