Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen
Ingrediënten
- 1/2 bussel tijm
- 15 krielaardappelen
- 1 kg filet mignon
- 350 g oesterzwammen
- 2 el balsamico-azijn
- 3 el olijfolie
- peper en zout
Recept
Verwarm de oven voor op 200°C.
Was de aardappeltjes en droog ze af.
Leg ze samen met de filet mignon in een ovenschaal en besprenkel met 2 el olijfolie en de balsamico-azijn. Kruid met peper en zout.
Hak de tijm fijn en strooi die erover. Dek af met aluminiumfolie.
Bak alles gedurende 20 minuten in de oven en verwijder vervolgens de folie. Zet nog 5 minuten in de oven.
Bak de oesterzwammen gaar in een wok met 1 el olijfolie.
Snijd de filet mignon in plakjes van 1 cm.
Serveer de champignons samen met de ovenaardappeltjes en de filet mignon.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.