Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen

4
(15) 30

Verwarm de oven voor op 200°C.

Was de aardappeltjes en droog ze af.
Leg ze samen met de filet mignon in een ovenschaal en besprenkel met 2 el olijfolie en de balsamico-azijn.
Kruid met peper en zout.
Hak de tijm fijn en strooi die erover.
Dek af met aluminiumfolie.

Bak alles gedurende 20 minuten in de oven en verwijder vervolgens de folie.
Zet nog 5 minuten in de oven.

Bak de oesterzwammen gaar in een wok met 1 el olijfolie.
Snijd de filet mignon in plakjes van 1 cm.
Serveer de champignons samen met de ovenaardappeltjes en de filet mignon.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.