Ingrediënten
- 500 g vastkokende aardappelen
- 50 g boter
- 2 el kappertjes
- 1 el gehakte bladpeterselie
- 1 zure augurk in dobbelsteentjes
- 1 sjalotje
- 100 g diepvrieserwtjes
- 3 stronken witloof
- 4 biefstukken van 150 g
- peper en zout
Recept
Schil de aardappelen. Prik ze en gaar gedurende 8 minuten in de microgolfoven.
Snijd ondertussen het witloof in grove stukken en stoof in de boter. Laat lichtjes kleuren en voeg de erwtjes toe.
Plet de aardappeltjes met een vork en voeg toe aan het witloof en de erwtjes. Roer hieronder de gehakte bladpeterselie, kappertjes, augurk en gesnipperde sjalot. Kruid met peper en zout.
Grill de biefstuk en serveer.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.