Gegrilde varkenskotelet met krieltjes, rucola en radijzen

4
30

Meng de honing met 5 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels citroensap, het paprikapoeder, peper en zout. Schenk over het vlees en laat afgedekt minstens een uur in de koelkast marineren.

Boen de krieltjes schoon en snijd ze in vieren. Pel de rode ui en snijd hem in ringen. Spoel de radijzen en snijd ze in plakjes. Spoel de rucola en hak hem grof.

Bak de krieltjes en de ui in een speciale grillpan op de barbecue of in een wokpan op het fornuis. Doe ze in een kom en voeg de radijzen en rucola toe.

Meng 5 el olijfolie met 2 el citroensap, de peterselie en kappertjes en schenk over de aardappelen.

Gril de koteletten naar smaak. Serveer ze met de krieltjes en radijzen.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.