Frisgroene boerenkool en spruitjes zwemmen in een vissausje in een diep wit bord. De gebakken rode poonfilet ligt er bovenop. De rode ui zorgt voor een mooi contrast op de groene kleur. Er liggen nog enkele verse spruitjes in beeld.

Gebakken rode poon met spruiten en boerenkool in vissaus

Voor een verfijnde en gezonde maaltijd hoef je niet ver te zoeken, probeer deze gebakken rode poon eens. Laat de rijke smaken van de vis en groenten op je tong dansen. Perfect voor een gezellige avond met familie of vrienden. Tip: Voor een volwaardige maaltijd voeg je aardappelen toe.

Hoofdgerecht

40 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de saus

14 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de saus

    Smelt de boter en roer er de bloem onder. Roerbak 2 minuten.

    Giet er in delen de visbouillon bij tot de saus begint in te dikken, klop goed met een garde om klonters te vermijden.

    En verder

    Afwerken