Fruitijs

20

Voor 5 stuks:

  • 250 g aardbeien
  • 50 g suiker
  • 2 el citroensap
  • 250 ml appelsap
  • 1 kleine appel

Breng de aardbeien met de suiker en citroensap aan de kook. Laat even doorkoken en daarna afkoelen.

Doe de aardbeiencompote in de ijslollyvormpjes en zet al 2 uur in de diepvries.

Vul aan met appelsap en duw enkele stukjes appel in de ijsjes. Laat nog 2 uur of langer verder invriezen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.