Frittata met verse spinazie

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

50

Ingrediënten

Recept

Verwarm de oven voor op 200° C.

Schil de aardappelen. Kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze opdrogen op een zacht vuur. Snijd de aardappelen in dunne plakjes.

Spoel de spinazie. Roerbak de spinazie in een likje olijfolie, tot de blaadjes geslonken zijn. Kruid met nootmuskaat en laat ze uitlekken in een vergiet.

Borstel de paddenstoelen droog schoon. Snijd ze in fijne plakjes. Bak ze kort op een hevig vuur, tot al het water verdampt is. Kruid met peper en vermeng met de gepelde en geplette knoflook.

Klop de eieren los met de melk, peper en zout.

Vet een bakblik in met olijfolie. Vul het met laagjes aardappelplakjes, champignons en spinazie. Schenk er de eieren bij. Dek af met aluminiumfolie.

 Zet het bakblik 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.