Eierpunch
Recept
Week de rozijnen 1 uur in de rhum. Giet af en voeg de rhum bij de melk.
Klop de eigelen schuimig met de suiker en kaneel.
Breng de melk aan de kook met de rhum.
Overgiet hiermee het eiermengsel en zet terug op het vuur.
Laat lichtjes dikken. Blijf roeren om klonters te voorkomen. Laat lichtjes afkoelen.
Klop de eiwitten stijf en spatel ze met de room onder het eiermengsel. Zet in de koelkast.
Serveer koud met de rozijnen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.