• 6 eieren
  • 100 g suiker
  • 5 dl melk
  • 4 dl room
  • 1,5 dl bruine rhum
  • 1 kfl kaneelpoeder
  • 100 g sultanarozijnen

Week de rozijnen 1 uur in de rhum. Giet af en voeg de rhum bij de melk.

Klop de eigelen schuimig met de suiker en kaneel.
Breng de melk aan de kook met de rhum.
Overgiet hiermee het eiermengsel en zet terug op het vuur.
Laat lichtjes dikken. Blijf roeren om klonters te voorkomen.
Laat lichtjes afkoelen.

Klop de eiwitten stijf en spatel ze met de room onder het eiermengsel. Zet in de koelkast.

Serveer koud met de rozijnen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.