
Een coulis van rode vruchten is een heerlijk sausje dat jouw favoriete dessert helemaal afmaakt. Coulis maken is ook helemaal niet moeilijk: in 15 min geniet je van dit sausje.
Ingrediënten
- 500 g rood fruit (aardbeien, frambozen, rode bessen,...)
- 200 g suiker
- 2 dl water
Recept
Breng het water aan de kook met de suiker.
Roer niet om, wacht tot de suiker gesmolten is. Laat het niet karameliseren!
Voeg er de rode vruchten bij. Je mag ook diepvriesfruit gebruiken. Je hoeft ze zelfs niet op voorhand te ontdooien, in de warme stroop is dit zo gebeurd.
Mix en zeef de coulis.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.