Op een stukje marmer ligt de chocoladetaart aangesneden in kleine stukjes. Ze wordt afgewerkt met een coulis van frambozen, die prachtig rood kleurt.

Chocoladetaart met koekjesbodem en frambozencoulis

Pure verleiding in een taartvorm. Deze chocoladetaart met koekjesbodem smelt op je tong en krijgt een frisse upgrade van frambozen van bij ons. Perfect om indruk te maken, maar verrassend eenvoudig om te maken.

Dessert

30 min

Eenvoudig

Personen 8

Ingrediënten

    Voor de bodem

    Voor de ganache

    Voor de coulis

8 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Minstens 3 uur op voorhand

    Plet de koekjes met een deegrol. Smelt de boter en meng onder de koekkruimels. 

    Leg een bakpapier in de bakvorm. Verdeel het mengsel over de bodem van de bakvorm en druk stevig aan. Laat de bodem opstijven in de koelkast.

    Tenslotte