Ingrediënten
Voor de bodem
Voor de ganache
Voor de coulis
- bakvorm 24 cm dia
Bereiding
Minstens 3 uur op voorhand
Plet de koekjes met een deegrol. Smelt de boter en meng onder de koekkruimels.
Leg een bakpapier in de bakvorm. Verdeel het mengsel over de bodem van de bakvorm en druk stevig aan. Laat de bodem opstijven in de koelkast.
Verwarm voor de ganache de room. Haal van het vuur en roer er de in stukken gebroken chocolade door. Voeg de boter toe en laat alles smelten tot een gladde massa. Stort de ganache over de afgekoelde bodem en laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
Kook voor de coulis de frambozen met de suiker en het citroensap. Pureer en giet door een fijne zeef. Laat afkoelen.
Tenslotte
Serveer de taart met de frambozencoulis bovenop.
Werk af met eventueel wat extra frambozen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.