
Slechte dag? Maak een kommetje chocoladepudding en je kan er weer helemaal tegen.
Ingrediënten
- 1 l melk
- 125 g suiker
- 60 g fondantchocolade
- 80 g vanillepuddingpoeder
Recept
Breek de chocolade in stukjes.
Meng het vanillepoeder in enkele lepels melk. Breng de overige melk aan de kook in een steelpan en laat er de chocoladestukjes en suiker in smelten.
Voeg het opgeloste vanillepuddingpoeder toe en laat even doorkoken.
Verdeel over kleine schoteltjes of kommetjes. Laat afkoelen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.