Chinese kool in de wok met gehakt

4

Pel de uien en knoflookteentjes en snipper ze fijn.
Maak de Chinese kool schoon en snijd in fijne reepjes.

Verhit de olijfolie in de wok en fruit hierin eventjes de uien en knoflook. Kruid met 1 eetl kerriepoeder.
Voeg de spekblokjes toe en bak deze mooi bruin.
Voeg het gehakt toe en bak het rul, dwz dat je het gehakt gaar roerbakt op een pan met weinig boter.

Voeg de Chinese kool toe en roerbak ongeveer 5 minuten, of tot de kool beetgaar is.
Breng het gerecht indien nodig op smaak met peper & zout, en werk af met sesamzaadjes.

Dien op met rijst.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.