Ceviche van aardappelen, goudbrasem, limoen en munt

4
10
  • 8 kleine aardappelen
  • 2 goudbrasemfilets
  • 2 limoenen
  • ¼ bosje munt
  • 1 soeplepel arachideolie
  • 1 rode ui
  • peper en zout

Was de aardappelen en kook ze met de schil 20 tot 25 minuten in water.
Pel de ui en snijd hem in schijfjes.
Kruid met peper en zout.
Snijd de goudbrasem in kleine blokjes.
Snipper de munt en rode ui fijn.

Meng daarna alle ingrediënten onder de aardappelen en besprenkel met het sap van de 2 limoenen.
Voeg een beetje olie toe en verdeel alles over 4 glaasjes.
Werk af met enkele mooie muntblaadjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.