
Ceviche van aardappelen, goudbrasem, limoen en munt
Ingrediënten
- 8 kleine aardappelen
- 2 goudbrasemfilets
- 2 limoenen
- ¼ bosje munt
- 1 soeplepel arachideolie
- 1 rode ui
- peper en zout
Recept
Was de aardappelen en kook ze met de schil 20 tot 25 minuten in water.
Pel de ui en snijd hem in schijfjes. Kruid met peper en zout.
Snijd de goudbrasem in kleine blokjes.
Snipper de munt en rode ui fijn.
Meng daarna alle ingrediënten onder de aardappelen en besprenkel met het sap van de 2 limoenen.
Voeg een beetje olie toe en verdeel alles over 4 glaasjes.
Werk af met enkele mooie muntblaadjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.