Op het midden van de tafel staat een grote schaal van natuursteen. Je kan deze schotel zien als een grote tapasschotel, maar dan boordevol Belgisch lekkers. Denk maar aan charcutterie, kazen, mosterd en toast.

Breughelplank met potjesvlees

Zin in een tapasschotel, maar dan met een Vlaamse twist? Deze breughelplank met potjesvlees zit bomvol lokale producten vleespaté en graantjesmosterd uit eigen streek, ambachtelijke kaas en natuurlijk het traditionele potjesvlees. Perfect voor een gezellige borrel of een uitgebreid aperitiefmoment. Een smaakvolle ode aan onze culinaire tradities!

Aperitiefhapje

120 min

Eenvoudig

Personen 8

Ingrediënten

    Voor het potjesvlees

    En verder

19 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak eerst het potjesvlees - 1 dag op voorhand

    Snijd de wortel, selder en sjalotten in grove stukken. 

    Maak de toastjes - Op de dag zelf

    Maak de breugelplank