Brandade van witvis en aardappeltjes met salie en chorizo-olie

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Ingrediënten

Recept

Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water.

Verdeel de vis in kleine stukken en bak hem gaar in wat gesmolten boter op een laag vuurtje.

Pureer de aardappeltjes, de vis met de boter en meng alles onder elkaar. Voeg de salie, peper en zout toe.

Bak de chorizo tot het vet vrijkomt.

Serveer de brandade met een beetje chorizo-vet en de chorizo.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.