Biefstuk met een sausje van groene kruiden

4
  • 4 biefstukken van elk 200 g
  • 1/2 glas witte wijn
  • 1 dl kalfsfond
  • 2 dl room
  • 1 el kappertjes op azijn
  • 2 kleine, zure augurken, in stukjes
  • 1 el gesnipperde dragon
  • 1 el gesnipperde bladpeterselie
  • boter
  • peper en zout
  • tuinkers
  • gebakken aardappelen
     

Bak de biefstukken naar smaak en hou ze warm.
Deglaceer de pan met de witte wijn en laat de alcohol verdampen.
Voeg er de kalfsfond aan toe en laat tot de helft inkoken.
Giet er dan de room bij en laat inkoken tot de gewenste sausdikte.
Roer de smaakmakers door de saus.

Serveer met het vlees, een flinke toef tuinkers en gebakken aardappelen.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.