Biefstuk met een sausje van groene kruiden

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 4 biefstukken van elk 200 g
  • 1/2 glas witte wijn
  • 1 dl kalfsfond
  • 2 dl room
  • 1 el kappertjes op azijn
  • 2 kleine, zure augurken, in stukjes
  • 1 el gesnipperde dragon
  • 1 el gesnipperde bladpeterselie
  • boter
  • peper en zout
  • tuinkers
  • gebakken aardappelen
     

Recept

Bak de biefstukken naar smaak en hou ze warm.

Deglaceer de pan met de witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg er de kalfsfond aan toe en laat tot de helft inkoken.

Giet er dan de room bij en laat inkoken tot de gewenste sausdikte.

Roer de smaakmakers door de saus.

Serveer met het vlees, een flinke toef tuinkers en gebakken aardappelen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.