Bewaarwafeltjes

Zin in heerlijk zachte bewaarwafeltjes? Maak een grote hoeveelheid en je kan er dagenlang van smullen...als je de verleiding kan weerstaan natuurlijk.

  • 250 g zachte boter
  • 250 g kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 1 koffielepel arachide-olie
  • 150 ml melk
  • 500 g zelfrijzende bloem

 

Splits de eieren.

Meng de zachte boter met de suiker en vanillesuiker. 

Voeg de eidooiers, olie en melk toe. Meng er geleidelijk de gezeefde bloem onder en meng tot een mooi, glad beslag.

Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig onder het beslag.

Laat het wafelijzer heet worden, smeer het in met wat olie en bak de wafels goudbruin. Laat afkoelen op een taartrooster. 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.