Bewaarwafeltjes

Dessert
Type
Preparation time
Bereidingstijd

45

Zin in heerlijk zachte bewaarwafeltjes? Maak een grote hoeveelheid en je kan er dagenlang van smullen...als je de verleiding kan weerstaan natuurlijk.

Ingrediënten

  • 250 g zachte boter
  • 250 g kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 1 koffielepel arachide-olie
  • 150 ml melk
  • 500 g zelfrijzende bloem

 

Recept

Splits de eieren.

Meng de zachte boter met de suiker en vanillesuiker. 

Voeg de eidooiers, olie en melk toe. Meng er geleidelijk de gezeefde bloem onder en meng tot een mooi, glad beslag.

Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig onder het beslag.

Laat het wafelijzer heet worden, smeer het in met wat olie en bak de wafels goudbruin. Laat afkoelen op een taartrooster. 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.