Baguette met Passendale Classic

Bijgerecht
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Ingrediënten

Recept

Besmeer de helft van de baguette met 1 eetlepel rabarbercompote, beleg met lollo verde en enkele schijfjes komkommer.

Beleg met 4 halve sneetjes Passendale kaas.

Garneer met plakjes radijs en pijpajuin.

Klaar om aan te vallen !

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.