Deze hartige taart lijkt op een quiche maar is toch anders. Deze is gemaakt van aardappelschijfjes, broccoli en kippenwit. Ze ligt op een houten ronde snijplank met boterpapiertje onder, ze is al voor de helft aangesneden. Rechtsboven staat nog een kommetje gemengde sla.

Aardappeltaart

met broccoli

De klassieke vlees- groenten – aardappelmaaltijd verpakt in een heerlijke taart. Aardappelschijfjes, broccoli en kipfilet afgewerkt met geraspte kaas. Het ziet er niet alleen net iets beter uit, de smaak is ook geweldig.

Hoofdgerecht

70 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de salade

14 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de hartige taart

    Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes, kook ze 15 minuten in gezouten water.

    Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water. Laat ze uitlekken.

    Maak de dressing en salade

    En verder