Aardappelschijfjes met rode biet en abdijkaas

4
  • 450 g vastkokende aardappelen
  • 2 voorgekookte rode bieten
  • 200 g vaste abdijkaas in blokjes
  • 2 rode uien
  • 1 takje tijm
  • 2 el olijfolie
  • 1 bussel raketsla
  • 1 el balsamicoazijn
  • peper en zout
Hier past een heerlijk abdijbiertje bij.

Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 0,5 cm dik. Leg deze in een bakblik met de tijm en besprenkel met olijfolie.

Bak de aardappeltjes in 10 minuten krokant.

Snijd de rode biet in blokjes en de rode ui in halve maantjes. Meng onder de aardappelen en doe er de kaasblokjes bij .

Serveer met raketsla.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.