Aardappelschijfjes met rode biet en abdijkaas
Zin in een aardappelsalade die net dat tikkeltje anders is? Werk met gebakken aardappelschijfjes, rode biet en abdijkaas voor een heerlijke, lauwe aardappelsalade.
Ingrediënten
- 450 g vastkokende aardappelen
- 2 voorgekookte rode bieten
- 200 g vaste abdijkaas in blokjes
- 2 rode uien
- 1 takje tijm
- 2 el olijfolie
- 1 bussel raketsla
- 1 el balsamicoazijn
- peper en zout
Recept
Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 0,5 cm dik. Leg deze in een bakblik met de tijm en besprenkel met olijfolie.
Bak de aardappeltjes in 10 minuten krokant.
Snijd de rode biet in blokjes en de rode ui in halve maantjes. Meng onder de aardappelen en doe er de kaasblokjes bij.
Serveer met raketsla.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.